Najnaprednejših gibalnik

Swingy spremeni igranje digitalnih igric v koristno telesno aktivnost

Prvi brezžični gibalnik za trening ravnotežja, s katerim lahko igraš igrice na telefonu ali tablici in s tem krepiš mišice pomembne za lepo držo

Swingy v medijih

tc
w
google
fb

Zdravo igranje igric

Spodbujanje telesne dejavnosti otrok postaja vse pomembnejše poslanstvo odgovornih staršev. Otroci se danes premalo gibajo, saj le 20% predšolskih otrok dosega minimum dnevne telesne aktivnosti, kar se slabo odraža na razvoju njihove motorike. Zato smo se podali na misijo to spremeniti in tako je nastal Swingy. Združili smo gibalnik, s katerim se krepijo mišice trupa, kar vpliva na pravilno držo otrok, z zabavnimi igricami za mobilne naprave, kar otroke motivira k vsakodnevni uporabi gibalnika.

Ravnotežje. Pomembno je!

Igranje je pomemben vir fizične aktivnosti in motoričnega razvoja za otroke, še posebej to velja v prvih letih življenja. Prav ravnotežje pa je osnova vseh naših motoričnih spretnosti. Otroci razvijajo svoj ravnotežnostni sistem do petnajstega leta starosti. Ravnotežna deska je igrača, ki ima mnogo pozitivnih vplivov na otroka kot so: izboljšanje ravnotežja in koordinacije, večja pozornost in koncentracija, okrepljen kognitivni razvoj in mnoge druge. 

Kakšen je Swingy?

Zabaven
Swingy na zabaven način spodbuja otroka, da so fizično aktivni
Zdravju prijazen
Njegova posebna lastnost je zibanje naprej/nazaj, kar jača mišice stabilzatorjev trupa, potrebne za pravilno držo. Izboljša tudi ravnotežje, koordinacijo in reflekse.
Pameten
Lesena gibalnika sta brezžično povezana s pametnim telefonom ali tablico. Otroci tako lahko igrajo igrice s svojim nogami.
Varen
Vsak izdelek je gladek in prekrit s protizdrsnim premazom. Oblika je tako varna, da omogoča držo v ravnotežju in se med igranjem ne more spodmakniti.
Eleganten
Zaradi svoje sodobne oblike in naravnega lesa bukve, je Swingy moden in prijeten dodatek v vsakem domu.
Okolju prijazen
Swingy je narejen iz lesa. Les je naraven in topel, okolju prijazen material. Je prijeten na dotik in hkrati robusten in vzdržljiv.
nuts123.png
Strokovna ekipa

Swingy je nastal v sodelovanju z zdravniki, učitelji in trenerji.

S svojo ukrivljeno obliko in gibanjem naprej/nazaj gibalnik krepi mišice stablilizatorjev trupa, potrebne za pravilno držo, ter izboljša ravnotežje in koordinacijo. Dober občutek za ravnotežje pomaga otrokom tako v vsakodnevnem življenju kot tudi pri aktivnostih, kot so rolanje, kolesarjenje, rolkanje, plezanje in smučanje. Swingy je bil zasnovan skupaj z doktorji medicine, farmacevti, učitelji vadb in trenerji.

Image
Swingy aplikacija

Igraj Ping-Pong s svojimi nogami.

Prva igrica, ki smo jo razvili, se imenuje Swing Pong. Vsak senzor kontrolira en drsnik na zaslonu. Cilj igre je, da se žoga čim dlje odbija levo/desno med obema drsnikoma, medtem, ko se med igro na zaslonu pojavljajo različne ovire in tudi nagrade, ki otežujejo ali olajšajo težavnost. Swing Pong je le prva izmed iger, saj ves čas razvijamo nove in že kmalu lahko pričakujete prvo 3D igro. Swingy deluje z vsemi iOS in Android napravami.

Slovenski produkt

Swingy je ročno izdelan iz lesa in namenjen otrokom od 4. leta naprej.

Izdelan v Sloveniji
Izdelan v Sloveniji
Swingy izhaja izpod rok slovenskega lesarskega mojstra
Vrhunski bukov les
Zagotavlja dolgo življensko dobo in maksimalno nosilnost do 136 kg

Fizična aktivnost otrok je pomembna

Gibalni razvoj otrok je ključen del otrokovega osebnostnega razvoja, še posebej v prvih letih življenja. In ravnotežje je steber pod vsako motorično spretnostjo, ki jo imamo. Otroci svoj vestibularni aparat (imenovan tudi ravnotežni sistem) razvijejo do 15. leta starosti. Strokovnjaki pravijo, da je kritično obdobje za razvoj zdrave drže med tretjim in sedmim letom starosti.

Swingy je tudi za odrasle

Swingy pa ni le igrača za otroke. Zelo koristen je tudi za starše, sploh tiste, ki veliko presedite pred računalnikom. Če imate stoječo mizo, lahko Swingy uporabljate kar med delom in tako krepite mišice, aktivirate možgane in izboljšate krvni obtok! Ker pa Swingy sestavljata dva ločena gibalnika, je na njem mogoče izvajati nešteto različnih vaj za krepitev mišic, kar pomeni, da je Swingy namenjen celi družini.

Strokovna ekipa

Ekipa sestavljena iz strokovnjakov

Swingy sestavlja ekipa srčnih ljudi, pod vodstvom doktorice medicine, ki so se ji pridružili strokovnjaki za telesno vadbo, mojstri obdelave lesa, programerji in farmacevti.

Ocena: 4.9 zvezdic

Mnenja staršev in novinarjev iz celega sveta

Mnenja zadovoljnih staršev, ki so svojim otrokom omogočili zdravo igranje igric nam zelo veliko pomenijo.

Homepage V2

Medtem ko je moj sin užival v igranju Swing Pong-a, sem se počutila dobro, da je dobil mini vadbo in naredil več s svojo mobilno napravo kot da samo sedi z njo.

Onica
Mommy Factor
Homepage V2

S Swingyjem se igram približno en teden in igra Swing Pong je resnično zabavna, saj hitro stopnjuje težavnost in dodaja dodatne dodatke, tako da se igra ne ponavlja preveč.

Susie Ochs
novinarka Macworld
Homepage V2

Majhna ekipa iz Slovenije se je odločila , da je bolje, da igralnemu vidiku dodamo fizično aktivnost, ki nesmiselno igranje spremeni v koristno dejavnost.

Ledonna Dennis
MomBlogSociety
Homepage V2

S Swingyjem starše ne bo več toliko pekla vest, ko bodo otrokom pustili, da igrajo igrice na mobilnih napravah, saj bodo ti medtem telesno dejavni.

Anže Pompe
citymagazine.si

Swingy v primerjavi z ostalimi gibalniki

Features
Other balance boards
Swingy
Mobile games

Playing an mobile games that encourages the child to use the balance board

No
Yes
Premium beech wood

The use of quality wood means greater durability of the balance board

No
Yes
Production

Handmade in Europe

China
Europe
Development

Nastal v sodelovanju z zdravniki, učitelji in trenerji.

Ne
Da
Price

No more expensive than classic balance boards

$90
$99
For all ages

Also suitable for older children and adults

Yes
Yes
Preberi več

"Najboljši način, da izboljšaš svojo držo je vadba s fokusom na moč mišic trupa"

objavljeno na:

Swingy - napredni leseni gibalnik

143 ocen uporabnikov
4.7/5

Swingy je prvi brezžični gibalnik, s katerim otroci igrajo igrice na mobilnih napravah in s tem krepijo svoje mišice trupa, kar prispeva k lepši drži, manj težav s hrbtenico in otroku nudi dnevno potrebno fizično aktivnost.

Igrača, ki se je otroci ne naveličajo
Krepi mišice trupa, za lepšo držo
Zabavne igre, ki motivirajo otroke
Primerno tudi za odrasle
129,90€ 99,90€
Prihrani 30,00€
- +

Swingy uporabniki

Swingy photo review
Ziva L.
November 2, 2022
Swingy is a really fun toy, our Kristjan loves it and happily spends half an hour a day actively playing games on the iPad.
Helpful?
0 0
Marko
October 21, 2022
An excellent quality product, it does not slide on any surface, the children feel completely safe on it and have a lot of fun while playing.
Helpful?
0 0
Swingy photo review
Branka R.
August 5, 2022
This is a fantastic product, the kids love playing games on the TV and balancing on the Swingy at the same time, it works their muscles really well.
Helpful?
0 0
Swingy photo review
Gregor B.
June 26, 2022
I bought these balance boards for my 5 year old, I get on the Swingy myself to play every now and then. The surface is smooth. The wooden panel is thi...More
I bought these balance boards for my 5 year old, I get on the Swingy myself to play every now and then. The surface is smooth. The wooden panel is thick. I weigh almost 200 pounds and Swingy can handle me easily. Good toy!
Helpful?
0 0
Anita
June 2, 2022
My kids absolutely love Swingy!
Helpful?
0 0
Swingy photo review
Mojca
May 15, 2022
Both my four year old and seven year old son love our new balance boards and how versatile it is! In addition to balance, they enjoy using it for fun ...More
Both my four year old and seven year old son love our new balance boards and how versatile it is! In addition to balance, they enjoy using it for fun gameplay. Overall, the toy is sturdy and very well made. I recommend it!
Helpful?
0 0
Klemen
April 26, 2022
Very cool toy for kids! It helps them a lot in keeping their balance and they love to play with it for hours.
Helpful?
0 0
Swingy photo review
Filip
April 24, 2022
Our kids love this balance board. They do this while watching TV, playing video games, and any chance they get. I have tried it and it is easy to use ...More
Our kids love this balance board. They do this while watching TV, playing video games, and any chance they get. I have tried it and it is easy to use and it definitely helps you.
Helpful?
0 0
Ajda H.
March 6, 2022
My 4-year-old daughter is absolutely in love with the cute chipmunk printed on the boards and in the game.
Helpful?
0 0
Swingy photo review
Maya
January 7, 2022
Before buying, I was a bit skeptical about the quality and safety of the product. Well, after the first test I was convinced that I was wrong. Swingy ...More
Before buying, I was a bit skeptical about the quality and safety of the product. Well, after the first test I was convinced that I was wrong. Swingy is of good quality and completely safe for your child.
Helpful?
0 0
Load more
Oddaj oceno

Oddaj mnenje

Vaše mnenje nam zelo veliko pomeni, zato bomo veseli vaše izkušnje z našim produktom. Najbolj pa smo veseli fotografij, ki prikazujejo kako uporabljate produkt